Reclame / Advertenties

Waarom advertenties?

Op Wikidot.com tonen we advertenties van derden op gratis sites om ons te helpen de rekeningen te betalen en de meeste diensten gratis te houden.

Ons algoritme probeert advertenties op een niet-storende manier weer te geven, bijvoorbeeld ingelogde gebruikers zouden helemaal geen advertenties moeten zien. We proberen advertenties zo te optimaliseren dat ze de gebruikerservaring niet belemmeren, maar ze moeten wel zichtbaar genoeg zijn zodat het plaatsen van advertenties op Wikidot-sites waarde biedt voor adverteerders.

Het algoritme plaatst meer advertenties op sites die geen recente activiteit vertonen: geen paginabewerkingen, opmerkingen of forumberichten.

Op nieuwe sites worden mogelijk pas advertenties weergegeven als er voldoende inhoud en verkeer is.

Verwijderen van advertenties

Om advertenties van je site te verwijderen, zijn er twee eenvoudige keuzes:

  1. Upgrade naar een van onze Pro plans — zelfs Pro Lite (voor ongeveer $ 5 per maand) verwijdert advertenties van sites waarvan je de hoofdbeheerder bent. Bovendien kan je zelf de advertenties beheren en geld verdienen met het verkeer op je site.
  2. Als je een educatieve site beheert (voor uw lessen, studentenprojecten enz.), kun je je aanmelden voor de Educatieve upgrade.

Belangrijk: Er worden op geen enkele priv├ęsite advertenties weergegeven.


Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License