Alatura-te unui Wiki

Membrii un wiki-ul poate avea mai multe drepturi decât utilizatorii anonimi sau alți utilizatori înregistrați. Acest lucru depinde de configurarea permisiunilor în managerul site-ului.

Există patru modalităţi de a participa la un site Wikidot. (Notă, dacă începeţi un wiki, sunteţi deja admin în wiki). Prin cerere, prin parola, fiind invitat, sau folosind butonul "Join!". Înainte de a vă puteţi alătura oricărui site, mai întâi trebuie să aveți un cont Wikidot.

Prin invitație

Dacă știți persoana care deține siteul, el vă poate invita. Dacă se întâmplă acest lucru, veți primi o notificare care apare pe pagina wikidot pe care sunteți. Pentru a accepta invitația, apăsați pur şi simplu "Accept Invitation".

Este și un buton care REFUZA invitația, nu am avut o asemenea experiență dar, tehnic, este posibil.

Această invitaţie este posibilă prin e-mail de asemenea, în cazul în care nu aţi auzit niciodată de wikidot și site-ul său. Trebuie decât să urmați link-ul din e-mail şi (în majoritatea cazurilor) trebuie să creați un cont.

Prin aplicație

Pe pagina "Join this site" este de multe ori posibilitatea de a trimite o aplicație către administratori. In caz ar trebui sa ai un cont in wikidot (dacă ești anonim pagina ar arata Login/Create an account) și scrie în cuvinte scurte aplicația ta. Nu uita și sa apeși pe butonul "apply".

Prin parola

Un admin poate instala o parola generala in pagina Site manager / members / policy. Dacă ai o asemenia parola (prin email sau mesaj privat) ai dreptul sa te alături siteului. Cand ai devenit membru nu mai este nevoie sa scri parola din nou.

Butonul "join"

Dacă administratorul a instalat posibilitatea de a deveni membru instat si are butonul join in pagina de wikidot il poti simplu apasa si devii membru al siteului instant.

Daca nu esti logat intr-un cont wikidot atunci vei trece prin pasi pentru al crea :))


Bookmark and Share

Unless otherwise stated, the content of this page is licensed under Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 License